torsdag den 7. juli 2011

Om det sidste farvel...

Så går turen retur til Sjælland efter en begivenhedsrig og følelsesladet dag i Jylland. Først besøgte vi Farmor Gurli, der som altid var glad og livlig. Herligt at se hende igen.
Derefter kørte vi til Seem Kirke, hvor vi mødtes med familien. Efter en god ceremoni i kirken begravede vi min Mof på kirkegården. Børnebørn og oldebørn lagde røde roser i graven og Ældstetøsen havde tegnet en bamse-tegning til oldefar, som Yngstetøsen fik lov til at lægge i graven. Efterfølgende kørte vi alle til Weis Stue i Ribe, hvor vi drak kaffe. Efter en stund kørte vi tilbage til kirkegården, hvor vi nu kunne se det blomstertildækkede gravsted. Det er i sandhed et fint sted Mof har valgt som sit sidste hvilested. Med udsigt til marker med græssende kvæg og med Ribe i horisonten.
Vi kørte derefter en tur til Varminglund, hvor vi gik en sidste runde i huset. Mofs stok og bør lå på hattehylden i entreen, præcis hvor han efterlod dem. Pu ha, det var sådan set hårdt at se.
Vi sluttede dagen tilbage på Weis Stue, hvor hele familien spiste aftensmad sammen.
Vi fik sagt farvel til familens patriark på en meget fin måde. Vores fantastiske piger opførte sig i øvrigt eksemplarisk og var en glæde for alle.
Og Mof, som vi skrev på båndet på kransen: Tak for mange gode minder!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar