onsdag den 29. juni 2011

Om at emigrere...

Supersælgeren er taget på et par dages produkttræning i Barcelona. Han er lykkelig for destinationen, for tidligere rejser har været til f.eks. Tyskland og Finland. Ikke fordi der er noget galt med de pågældende lande. Slet ikke, men Barcelona kan jo noget med varmen og ja, så ER det bare mere eksotisk. Så nyd turen skat og "Te amo. Y recuerda el perfume!"
Pigerne og jeg er emigreret til Morfar i Nyhavn. Det er nu også eksotisk synes pigerne. I gården der en super legeplads. Hvor det så lykkedes dem at synkron-skvatte inden for de første fem minutter. Heldigvis kunne lidt trøst klare mosten og så var de klar igen. De er lykkeligt uvidende om, hvor meget to skingre tøse-stemmer larmer i en gård omgivet af fire etagers ejendomme på alle sider. Det er moderen ikke, men prøver at overbevise sig selv om, at lyde fra legende børn er forfriskende??? Og så er hun i øvrigt optaget af at blogge.

Ps: for et øjeblik siden fløj et lille fly af Cesna-typen over gården, hvortil Ældstetøsen spørger, om det er far der flyver i den. Det håber jeg så sandelig ikke, da han tjekkede ind i Kastrup kl. 08 i morges. Jeg håber at tids- og stedsansen bliver udviklet i løbet af de kommende år.
På den anden side kunne man jo bilde hende ind, at Ikea er Bon Bon Land og at hun kun er i sfo fire timer om dagen. Det gælder om at se muligheder ikke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar